Gabriel Torje va juca la Espanol Barcelona

Mijlocaşul echipei Udinese, Gabriel Torje, a fost împrumutat până la finalul sezonului la formaţia Espanol Barcelona, a anunţat, luni seară, site-ul oficial al grupării spaniole.

346 afișări
Imaginea articolului Gabriel Torje va juca la Espanol Barcelona

Gabriel Torje (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Torje, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de Udinese în vara anului 2011, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Granada, pentru care a marcat trei goluri în 34 de meciuri jucate în Primera Division.

La Espanol Barcelona, internaţionalul român va purta tricoul cu numărul 25.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici