Simona Gherman, locul 10 la etapa de Cupă Mondială de la Barcelona

Sportiva Simona Gherman s-a clasat, sâmbătă, pe locul 10 în proba individuală, la etapa de Cupă Mondială la spadă seniori feminin de la Barcelona.

86 afișări
Imaginea articolului Simona Gherman, locul 10 la etapa de Cupă Mondială de la Barcelona

Simona Gherman (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Simona Gherman s-a oprit pe tabloul de 16 după următorul parcurs: tabloul de 64 – 15-8 cu Camilla Batini (Italia); tabloul de 32 – 14-13 cu Elena Şaşarina (Rusia); tabloul de 16 – 12-15 cu Tatiana Andriuşina (Rusia). În urma acestor rezultate, sportiva de la CSA Steaua a încheiat întrecerea pe locul 10, informează frscrimă.ro.

Ana Maria Brânză s-a clasat pe locul 20, după ce a părăsit concursul pe tabloul de 32. După 15-10 cu Joanna Halls (Australia), în 64, Brânză a fost învinsă în 32 de poloneza Renata Knapik-Miazga, scor 8-15.

Amalia Tătăran (8-10 cu Sophie Haarlem, din Suedia) şi Ana Maria Constantin (5-6 cu Katharine Holmes, din SUA) au fost eliminate în 64. Ana Maria Constantin a terminat pe locul 42, iar Amalia pe poziţia 42.

Celelalte spadasine din România au încheiat întrecerea pe următoarele poziţii: Simona Pop – locul 65, Loredana Dinu – locul 66, Ioana Dumitru – locul 85, Maria Udrea – locul 99, Anca Măroiu – locul 123.

La competiţie au participat 233 de sportive.

Duminică are loc concursul pe echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici