Simona Halep a ajuns în China, unde va participa la turneul de la Wuhan

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a ajuns în China, unde va participa la turneul de la Wuhan. La aterizare, românca a fost întâmpinată de câţiva organizatori, care i-au oferit un buchet de flori, cu mesajul R.G., menit să îi aducă aminte de primul titlu de Mare Şlem, de la Roland Garros.

656 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a ajuns în China, unde va participa la turneul de la Wuhan

Simona Halep a ajuns în China, unde va participa la turneul de la Wuhan

Simona Halep va lua parte la primul turneu după eşecul de la US Open, unde a pierdut în primul tur. Este favorită principală la Wuhan, prima competiţie din sezonul asiatic. Turneul debutează pe 23 septembrie, astfel că Simona a ajuns deja în China, pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc, condiţiile meteo şi cu fusul orar. Joi dimineaţă, la aterizare, nr. 1 mondial a fost aşteptat de câţiva organizatori, care au făcut câteva poze cu ea şi i-au oferit un buchet de flori. Pe aranjamentul floral erau inscripţionate iniţialele R.G, aluzie la Roland Garros, primul turneu de Mare Şlem cucerit de Halep.

"Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum", a spus Simona Halep pentru Pro TV.

Turneul de Wuhan are loc în perioada 23 – 29 septembrie. Din staff-ul româncei lipseşte antrenorul Darren Cahill, care şi-a luat o mică pauză. Va reveni pentru următoarele competiţii, la Beijing şi Singapore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici