Simona Halep a învins-o pe Bojana Jovanovski în Fed Cup. România conduce Serbia cu 2-0. Jovanovski: Halep a avut nişte lovituri incredibile

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o pe Bojana Jovanovski, numărul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, astfel că România conduce Serbia cu scorul de 2-0, în întâlnirea contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

1973 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a învins-o pe Bojana Jovanovski în Fed Cup. România conduce Serbia cu 2-0. Jovanovski: Halep a avut nişte lovituri incredibile

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Meciul dintre Simona Halep şi Bojana Jovanovski a început sâmbătă, însă a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în primul set din cauza ploii.

În primul meci al întâlnirii, sâmbătă, Sorana Cîrstea (27 WTA) a învins-o pe Ana Ivanovici (12 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2.

Duminică vor mai avea loc confruntările Halep - Ivanovici, începând cu ora 12.30, şi Cîrstea - Jovanovski, precum şi partida de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Bojana Jovanovski: Simona Halep a jucat foarte bine, a avut nişte lovituri incredibile

Jucătoarea Bojana Jovanovski, numărul 39 WTA, a declarat, duminică, după meciul cu Simona Halep, pierdut cu scorul de 2-6, 4-6, în play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, că sportiva română a avut lovituri incredibile şi a jucat foarte bine.

"Voiam să joc astăzi, pentru că ieri terenul era umed, era încet, iar jocul meu este agresiv şi nu mă avantaja. Totuşi, azi m-am trezit devreme, nu am avut timp să mă odihnesc, să mă antrenez cum trebuie, dar condiţiile au fost aceleaşi pentru ambele jucătoare. Simona a jucat foarte bine, a avut nişte lovituri incredibile. Eu am jucat bine, sunt mulţumită de cum am jucat, pentru că am fost accidentată o perioadă şi nu am avut meciuri. Sper că Ivanovici va câştiga meciul de azi ca să avem şanse în continuare. Sunt pregătită de al doilea joc al zilei", a declarat Jovanovski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici