Simona Halep anunţă că în 2020 nu va participa la Fed Cup: Vreau să mă pregătesc pentru Olimpiadă

Simona Halep a anunţat vineri, la Gala Tenisului Românesc, că nu va juca pentru România în competiţia Fed Cup de anul viitor. Ea va reprezenta ţara noastră doar la Olimpiada de la Tokyo.

191 afișări
Imaginea articolului Simona Halep anunţă că în 2020 nu va participa la Fed Cup: Vreau să mă pregătesc pentru Olimpiadă

Simona Halep: În 2020 nu voi juca în Fed Cup. Vreau să mă pregătesc pentru Olimpiadă

„După discuţii multe cu echipa, am ales Olimpiada, am decis că voi juca la Olimpiadă şi, pentru acest lucru, ca să fiu capabilă şi aptă sută la sută în mintea noastră cu pregătirea, am ales să joc doar Olimpiada la anul şi o voi face cu mândrie şi cu mare onoare.” , a spus Simona.

Sportiva a spus că decizia a fost una foarte grea de luat. ”O decizie foarte grea pe care a trebuit să o iau, dar a fost cel mai bine pentru noi toţi ce am hotărât cu echipa. Oricum, sunt alături de echipă întotdeauna când joacă. Atenţie, nu este o retragere de la Fed Cup, este doar anul de Olimpiadă.” , a spus Simona Halep, potrivit Telekom Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici