VIDEO. Simona Halep, colindată de Ştefan Hruşcă. „O seară de Ajun de neuitat”

Simona Halep a avut parte de o surpriză în Ajunul Crăciunului, fiind colindată de interpretul Ştefan Hruşcă, care a vizitat-o pe tenismenă acasă.

1316 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Simona Halep, colindată de Ştefan Hruşcă. „O seară de Ajun de neuitat”

VIDEO. Simona Halep, colindată de Ştefan Hruşcă. „O seară de Ajun de neuitat”

În imaginile prezentate de Simona Halep pe contul său de Instagram, Ştefan Hruşcă interpretează colindele „Sculaţi gazde" şi „Florile dalbe". Alături de Simona se află şi familia sportivei din Constanţa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O seara de ajun de neuitat ❤️ . Craciun fericit !!! #ceamaifrumoasasurpriza #celmaifrumosCraciun #multumescdinsuflet @stefan_hrusca______ #elenafrancu

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Dec 24, 2019 la 1:04 PST

„O seară de Ajun de neuitat. Crăciun fericit! Cea mai frumasă surpriză, cel mai frumos Crăciun. Mulţumesc din suflet, Ştefan Hruşcă!", a transmis Simona Halep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼 #minunat

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Dec 24, 2019 la 1:14 PST

Simona Halep beneficiază de câteva zile de vacanţă, după ce a încheiat cantonamentul de dinaintea sezonului 2020. Primul turneu din noul an la care va participa constănţeanca va fi cel de la Adelaide (Australia), din perioada 12-18 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici