Simona Halep, cap de serie numărul 3; Irina-Camelia Begu, favorită 29, la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnată, miercuri, cap de serie numărul 3 la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, în timp ce Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va fi favorită 29, informează site-ul oficial al competiţiei.

1006 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, cap de serie numărul 3; Irina-Camelia Begu, favorită 29, la Wimbledon

Simona Halep, cap de serie numărul 3; Irina-Camelia Begu, favorită 29, la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei 32 de capi de serie de pe tabloul feminin de la Wimbledon respectă ierarhia WTA la zi, cu excepţia chinezoaicei Shuai Peng, locul 26 WTA, care nu va participa la competiţia de la Londra din cauza unei accidentări.

Pe tabloul masculin, primii zece capi de serie respectă clasamentul ATP, cu excepţia jucătorilor Milos Raonici, locul 8 ATP, dar cap de serie numărul 7 şi David Ferrer, locul 7 ATP şi al optulea favorit al competiţiei.

România va fi reprezentată pe tabloul principal feminin de Simona Halep (locul 3 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 30 WTA), Monica Niculescu (locul 46 WTA), Alexandra Dulgheru (locul 59 WTA) şi Andreea Mitu (locul 70 WTA). De asemenea, Sorana Cîrstea (locul 187 WTA) ar putea ajunge pe tabloul principal din calificări.

Pe tabloul principal masculin nu sunt români calificaţi direct, dar Marius Copil (locul 186 ATP) evoluează în preliminarii.

Tragerea la sorţi a tablourilor principale de simplu va avea loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici