Simona Halep, desemnată cea mai elegantă jucătoare de tenis din lume - VIDEO

Simona Halep, locul 2 mondial, a fost desemnată de fanii care au votat pe site-ul WTA drept jucătoarea de tenis cel mai frumos îmbrăcată în afara terenului, pentru o ţinută pe care românca a purtat-o la petrecerea sportivilor de la Roland Garros.

10210 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, desemnată cea mai elegantă jucătoare de tenis din lume - VIDEO

Simona Halep, desemnată cea mai elegantă jucătoare de tenis (Imagine: Stefan Sandu/ Arhiva Mediafax Foto)

Poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, a fost aleasă jucătoarea îmbrăcată cel mai frumos pe teren, la turneul de la Toronto. Radwanska a fost declarată sportiva preferată a fanilor pe reţele de socializare şi a mai fost învingătoare la categoria meciul anului, cu victoria obţinută în faţa spaniolei Garbine Muguruza, scor 6-7 (5), 6-3, 7-5, la Turneul Campioanelor.

Au mai fost şi alte secţiuni ale sondajului legate de social media, printre câştigători numărându-se Serena Williams (postarea anului) şi Ana Ivanovici (selfie-ul anului).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici