Simona Halep despre trofeul de la Indian Wells: Cel mai greu, şi la propriu şi la figurat

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a pozat alături de trofeul câştigat la Indian Wells, ea declarând, în glumă, că acesta este cel mai greu, atât la propriu, cât şi la figurat, având în vedere importanţa lui.

2053 afișări
Imaginea articolului Simona Halep despre trofeul de la Indian Wells: Cel mai greu, şi la propriu şi la figurat

Simona Halep despre trofeul de la Indian Wells: Cel mai greu, şi la propriu şi la figurat (Imagine: Facebook)

"Cel mai greu trofeu, şi la propriu şi la figurat", a scris Halep lângă poza pe care a publicat-o pe contul său de Facebook.

Pe fundalul fotografiei se vede steagul României şi o parte a complexului de la Indian Wells.

La conferinţa de presă ce a urmat finalei de duminică, Halep a fost protagonista unui moment amuzant în momentul în care reporterii i-au solicitat să ridice de pe masă trofeul pentru a se poza cu el.

Halep a spus că "are forţa necesară pentru a ridica trofeul", însă când a încercat să îl ia de pe masă a renunţat, întrebând "Câte kilograme are?"

Românca a renunţat să îl ridice, pentru a nu-i afectată participarea la urmtrul turneu. "Vreau să joc la Miami. E foarte greu", a explicat ea, spre amuzamentul asistenţei, după care sportiva din Constanţa s-a ridicat şi a părăsit încăperea, fără a lua trofeul cu ea.

Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în faţa sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Finala a durat două ore şi 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenţă în finala unei competiţii Premier Mandatory, după ce anul trecut a pierdut în ultimul act la Madrid, în faţa Mariei Şarapova.

Pentru Simona Halep, aceasta a fost a 17-a finală din carieră. Ea a mai câştigat zece turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), ambele în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele şase în 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici