Simona Halep, înainte de Turneul Campioanelor 2019: Sper ca de această dată să am evoluţii mai bune

Simona Halep va participa pentru a şasea oară la Turneul Campionelor, iar fostul lider mondial a precizat că speră ca la această ediţie să aibă evoluţii mai bune. Jucătoarea din Constanţa va debuta luni, 28 octombrie, în compania sportivei din Canada, Bianca Andreescu.

140 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, înainte de Turneul Campioanelor 2019: Sper ca de această dată să am evoluţii mai bune

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Sper ca de această dată să am evoluţii mai bune

Cele două jucătoare se află în Grupa "mov", alături Karolina Pliskova şi Elina Svitolina.

Halep a fost prezentă vineri, 25 octombrie, la şedinţa foto care are loc înainte de Turneul Campioanelor.

„Este mereu ceva special să fiu aici. Este a şasea oară şi sper ca de această dată să am evoluţii mai bune decât la ultimele ediţii şi să mă bucur mai mult de tenis. Este mereu plăcut să ne îmbrăcăm aşa. M-am bucurat astăzi că am avut ocazia să o fac.”

„A fost foarte frumos să particip la şedinţa foto. Nu avem şansa să ne îmbrăcam aşa foarte des la turnee. O să mă bucur de gală, iar de mâine o să mă gândesc doar la meciuri. Orice meci este foarte greu”, a spus Halep, înainte de Turneul Campioanelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici