Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep se va duela pentru prima oară cu Bianca Andreescu luni, 28 octombrie

Simona Halep va debuta luni, 28 octombrie, la Turneul Campioanelor, în compania jucătoarei din Canada de origine română, Bianca Andreescu. Acesta va fi primul meci dintre cele două sportive din cariera lor.

4589 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep se va duela pentru prima oară cu Bianca Andreescu luni, 28 octombrie

Simona Halep şi Bianca Andreescu vor juca luni, 28 octombrie, la Turneul Campioanelor

Vineri, 25 octombrie, a avut loc tragerea la sorţi a celor două grupe de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a ajuns în grupa "mov" acolo unde le va avea ca adversare pe Karolina Pliskova, Bianca Andreescu şi Elina Svitolina.

În cealaltă grupă, denumită "roşie", au fost trimise Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Petra Kvitova şi Belinda Bencic.

Duminică, 27 octombrie, va debuta competiţia cu meciurile:

Naomi Osaka - Petra Kvitova
Ashleigh Barty - Belinda Bencic

Meciurile de luni, 28 octombrie:

Karolina Pliskova - Elina Svitolina
Bianca Andreescu - Simona Halep

Kiki Bertens şi Sofia Kenin vor fi rezerve, urmând a intra în turne în cazul în care vor exista accidentări.

Începand din acest an, Turneul Campioanelor se disputa la Shenzhen (China), după ce în ultimii cinci ani s-a jucat în Singapore.

Anul trecut, Turneul Campioanelor a fost câştigat de Elina Svitolina, după o finală cu Sloane Stephens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici