Turneul Campioanelor 2019, tragere la sorţi | Cu ce stele din tenis a picat Simona Halep. Primul meci disputat cu Bianca Andreescu

Simona Halep (5 WTA) a fost repartizată în grupa violet la tragerea la sorţi pentru Turneul Campioanelor din Shenzhen, organizată vineri, alături de Karolina Pliskova (2 WTA), Bianca Andreescu (4 WTA) şi Elina Svitolina (8 WTA)

3096 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019, tragere la sorţi | Cu ce stele din tenis a picat Simona Halep. Primul meci disputat cu Bianca Andreescu

Turneul Campioanelor 2019, tragere la sorţi | Simona Halep, în grupă cu Pliskova, Andreescu şi Svitolina

În grupa roşie se vor afla Ashleigh Barty (1 WTA), Naomi Osaka (3 WTA), Petra Kvitova (6 WTA) şi Belinda Bencic (7 WTA)

Fiecare jucătoare va evolua împotriva celor trei adversare din grupă, iar primele două clasate vor obţine calificarea în semifinalele competiţiei.

Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 27 octombrie-3 noiembrie. Programul urmează să fie anunţat ulterior de către organizatori.

Simona Halep se află la a cincea participare la Turneul Campioanelor. Sportiva din Constanţa a obţinut şase calificări consecutive la această întrecere, însă nu a putut participa la ediţia din 2018 din cauza unei accidentări. Cea mai bună performanţă a româncei a avut loc în 2014, când a ajuns până în finală, unde a cedat contra americancei Serena Williams, scor 3-6, 0-6.

Turneul de la Shenzhen va dispune de cele mai mari premii din istoria tenisului, în valoare totală de 14 milioane de dolari. În cazul în care campioana va obţine trei victorii în faza grupelor, aceasta va fi răsplătită cu 4.725.000 de dolari. Pentru două victorii în faza grupelor, premiul pentru câştigătoare este de 4.420.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici