Simona Halep şi Irina Begu merg în turul III la Roland Garros. Capăt de drum pentru Olaru şi Bogdan, victorie şi revenire pentru Bara şi Buzărnescu.

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a obţinut, joi după-amiază, calificarea în turul al treilea de la Roland Garros, la capătul unei victorii lejere, 6-3, 6-1, în 70 de minute, contra americancei Taylor Townsend. Pentru un loc în "optimi", liderul mondial va sta faţă în faţă cu Andrea Petkovic (Germania, 107 WTA), jucătoarea pe care a învins-o în semifinalele de la Openul Franţei 2014 şi pe care o conduce cu 7-1 la meciurile directe.

3507 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Irina Begu merg în turul III la Roland Garros. Capăt de drum pentru Olaru şi Bogdan, victorie şi revenire pentru Bara şi Buzărnescu.

Simona Halep joacă în turul al doilea de la Roland Garros, în această după-amiază. Capăt de drum pentru Raluca Olaru, decisiv pentru Bara şi Buzărnescu. Begu şi Bogdan joacă azi

Şi Irina Begu (28 de ani, 40 WTA) merge în turul al treilea. Bucureşteanca s-a impus după un meci complicat, 6-3, 6-4, cu o asiatică tenace, Shuai Zhang (China), în aproape două ore de joc. Eleva lui Apostu Efremov o va întâlni în faza următoare pe Caroline Garcia (Franţa, 7 WTA).

Aflată la cea mai bună performanţă a carierei la Paris, Ana Bogdan a fost eliminată în această seară, într-o oră de joc, scor 2-6, 3-6, de nemţoaica Angelique Kerber. Jucătoarea din Germania a controlat cu autoritate jocul, nelăsându-i vreo şansă sportivei din Sinaia. Participarea în turul doi la simplu este recompensată la Roland Garros cu 79.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

Raluca Olaru a fost eliminată încă din primul tur al probei de dublu. Românca a făcut pereche cu bielorusa Vera Lapko, dar cehoaicele Krejicova şi Siniakova, favoritele şase, s-au dovedit prea puternice şi au câştigat în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-2.

Prima victorie românească de joi a fost adusă de Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu, 6-7, 6-3, 6-4, în primul tur al probei de dublu, contra perechii Knoll/Smith.

CITEŞTE LIVE TEXT MECI HALEP / BEGU

Ziua româncelor continuă pe Terenul 18, unde Irina Begu a fost programată în al patrulea meci, în jurul orei 20:00, contra chinezoaicei Shuai Zhang. Înaintea Irinei se vor juca două meciuri de pe tabloul masculin (Fabio Fognini vs. Gastao Elias şi John Isner vs. Horacio Zeballos) şi un meci de pe tabloul feminin, între cehoaicele Lucie Safarova şi Karolina Pliskova.

În jurul orei 17:00, Ana Bogdan va încerca, pe Terenul 7, să dea peste cap toate calculele hârtiei şi să o învingă pe Angelique Kerber, fostul lider mondial cotat cu şansa a 12-a la trofeu. Meciul se va juca după partidele Jan-Lennard Struff - Steve Johnson şi Pablo Cuevas - Kevin Anderson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici