Simona Halep joacă, marţi, în ultimul meci al zilei de la Dubai Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului de la Dubai, dotat cu premii în valoare de 2,513 milioane de dolari, va evolua, marţi, în jurul orei 19.00, în ultimul meci al zilei de pe terenul central, în turul doi al competiţiei, conform anunţului organizatorilor.

493 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă, marţi, în ultimul meci al zilei de la Dubai Open

Simona Halep joacă, marţi, în ultimul meci al zilei de la Dubai Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep este calificată direct în turul doi, din postura de principală favorită, ea urmând să o întâlnească pe învingătoarea partidei Mona Barthel (Germania, 39 WTA) - Daniela Hantuchova (Slovacia, 47 WTA), care va avea loc luni.

Marţi, în sesiunea de seară, înaintea meciului româncei, va avea loc, de la ora 17.00, partida Elina Svitolina (Ucraina) - Petra Kvitova (Cehia, cap de serie numărul 2).

Tot marţi, perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova (România/Rusia) va întâlni, în al patrulea meci de pe terenul 7, echipa Michaella Krajicek/Barbora Zahlavova Strycova (Olanda/Cehia), în primul tur al probei de dublu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici