Simona Halep o întâlneşte pe Belinda Bencic în finala Rogers Cup

Jucătorea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie nr. 2, o va întâlni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, în finala Rogers Cup, după ce sportiva elveţiană a învins-o, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe Serena Williams, în penultimul act al competiţiei cu premii de 2,5 milioane de dolari de la Toronto.

5232 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o întâlneşte pe Belinda Bencic în finala Rogers Cup

Simona Halep o întâlneşte pe Belinda Bencic în finala Rogers Cup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bencic, în vârstă de 18 ani, s-a impus în faţa liderului WTA după un meci care a durat aproape două ore şi jumătate.

Înaintea acestei întâlniri, americanca pierduse un singur meci (din 41 disputate), în luna mai, în faţa sportivei cehe Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Madrid.

La rândul ei, Halep s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a câştigat, sâmbătă, partida din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto, disputată cu italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, scor 6-4, 6-4.

Cu Bencic, Halep s-a întâlnit o dată, anul trecut, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, când românca s-a impus cu scorul 6-4, 6-1.

Finala turneului de la Toronto va avea loc duminică, de la ora 20.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici