Simona Halep o va întâlni pe Kristina Mladenovic, miercuri, în turul doi la Cincinnati

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va evolua, miercuri, de la ora 18.00, în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati (SUA), împotriva sportivei Kristina Mladenovic (Franţa), poziţia 40 în ierarhia mondială.

675 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Kristina Mladenovic, miercuri, în turul doi la Cincinnati

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul dintre Halep şi Mladenovic va fi primul de pe Arena Grandstand.

Partida dintre Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, şi Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 41 în clasamentul mondial, va avea loc în jurul orei 21.30. Întâlnirea este a treia de pe terenul 10.

În noaptea de miercuri spre joi, pe tabloul de dublu masculin de la Cincinnati, va evolua şi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, care va întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Meciul va fi ultimul de pe Arena Grandstand şi va începe în jurul orei 04.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici