Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi la Wimbeldon 2019, după ce a învins-o pe Victoria Azarenka

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, după ce a trecut în turul al treilea de Victoria Azarenka (40 WTA), scor 6-3, 6-1.

3393 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi la Wimbeldon 2019, după ce a învins-o pe Victoria Azarenka

Wimbledon 2019 | Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka şi s-a calificat în optimile de finală

Românca a avut mici probleme în startul jocului, când sportiva din Belarus a reuşit break-ul şi s-a distanţat la 3-1. Halep a revenit foarte rapid în joc, reuşind să-şi adjudece şase game-uri la rând şi, implicit, primul set.

În setul al doilea, Halep nu a mai întâmpinat dificultăţi pe propriul serviciu şi a realizat două break-uri, obţinând astfel calificarea în optimile de finală de la Wimbledon. Partida s-a încheiat după o oră şi cinci minute.

Astfel, Halep o conduce în duelul meciurilor directe pe Azarenka, trecându-şi în cont a treia victorie în cinci partide cu fostul lider mondial.

În optimile de finală de la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Polona Hercog (60 WTA) şi Cori Gauff (313 WTA). Cele două se vor înfrunta vineri, în jurul orei 19:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici