Simona Halep s-a calificat în semifinale la Dubai. A eliminat ultimul cap de serie de pe tablou

Ultima favorită a turneului de tenis de la Dubai (10 WTA) rămasă în concurs, tunisiana Ons Jabeur, a fost eliminată joi seara de Simona Halep, în sferturile de finală ale competiţiei din Emiratele Arabe Unite.

720 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în semifinale la Dubai. A eliminat ultimul cap de serie de pe tablou

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Dubai. A eliminat ultimul cap de serie de pe tablou

Simona Halep şi-a adjudecat partida în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 22 de minute.

În primul set, cele două au cedat rând pe rând câte două breakuri, însă, la 5-4, Halep a salvat două mingi de game ale tunisiencei, procurând şi valorificând apoi prima minge de set, pentru 6-4.

Jabeur a început mai bine setul secund, făcând break la primul serviciu al lui Halep şi conducând apoi cu 0-2.

A fost momentul în care Halep a călcat pe acceleraţie şi a câştigat 5 game-uri la rând, pentru a închide apoi meciul cu 6-4, 6-3.

Halep e pentru a treia oară în semifinale la Dubai şi de fiecare dată când a trecut de sferturi a câştigat turneul.

„A fost greu chiar dacă au fost numai două seturi, a fost mult mai greu decât a părut. Ştiam că trebuie să lupt până la capăt. M-am concentrat pe ce ştiam că am de facut. Stiam că trebuie să o ţin cât mai mult în spate.”, a spus Halep la interviul de pe teren.

„E o plăcere să joc aici. Mă bucur să pot juca din nou în faţa unui public atât de entuziast şi mă simt bine ori de câte ori evoluez pe acest teren”, a mai spus învingătoarea.

Pentru prezenţa în semifinale, Simona Halep va primi un cec de 37.500 dolari şi 185 de puncte WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici