Simona Halep s-a calificat în turul trei, cea mai bună performanţă la Roland Garros. Halep: Am sentimentul că anumite meciuri nu le pot pierde

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, s-a calificat, joi, în turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai bună performanţă a româncei la turneul de la Paris, informează site-ul oficial al competiţiei.

9901 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul trei, cea mai bună performanţă la Roland Garros. Halep: Am sentimentul că anumite meciuri nu le pot pierde

Simona Halep (Imagine AFP/ Mediafax Foto)

Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră şi 19 minute, pe Heather Watson (Marea Britanie), poziţia 92 în ierarhia mondială, fructificând a doua minge de meci.

În turul trei, Simona Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, de Magdalena Rybarikova (Slovacia), poziţia 34 în clasamentul mondial.

Simona Halep şi Maria-Teresa Torro-Flor nu s-au mai întâlnit până acum.

Pentru calificarea în turul trei la Roland Garros, Halep va primi un premiu de 72.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Până în acest an, cea mai bună performanţă a Simonei Halep la French Open a fost turul doi în 2011, când a fost învinsă de australianca Samantha Stosur.

Simona Halep: Am sentimentul că anumite meciuri nu le pot pierde

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, a declarat, joi, după calificarea în turul trei la Roland Garros, că are sentimentul că anumite meciuri nu le poate pierde.

"A fost greu. Setul secund a fost foarte greu. Am fost puţin nervoasă, dar ştiam că pot servi bine şi am câştigat. O cunoştean pe adversara mea de la US Open, am jucat mult atunci cu ea. Am aşteptat mult până să înceapă meciul. O felicit pe Heather Watson pentru felul în care a jucat. Am ceva presiune, sunt primul an în Top 10, dar suporterii sunt alături de mine şi trebuie să le mulţumesc. Am sentimentul că anumite meciuri nu le pot pierde. Cred că ea s-a gândit că sunt locul 4 şi i-a fost greu. Trebuia să câştig acest joc", a spus Halep după meci, la microfonul postului Eurosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici