Simona Halep se alătură campaniei "Grijă pentru copii"

Jucătoarea de tenis Simona Halep se alătură campaniei "Grijă pentru copii", dezvoltată de Salvaţi Copiii România, prin care sunt ajutaţi copiii născuţi prematur, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

142 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se alătură campaniei "Grijă pentru copii"

Simona Halep se alătură campaniei "Grijă pentru copii"

Alături de Salvaţi Copiii România, la campanie participă şi îmbuteliatorul de ape minerale Dorna. Scopul campaniei, ajunsă la cea de a treia ediţie, este dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităţilor din ţară.

În cele două ediţii ale campaniei de până acum, 2013 şi 2014, 30 de maternităţi din Bucureşti şi din ţară au beneficiat de aparatură modernă.

Evenimentul de lansare a campaniei va avea loc, marţi, de la ora 12.45, în sala Atlas 1 a Hotelului Radisson Blu din Bucureşti.

În ultima săptămână, Simona Halep a postat pe contul său de Facebook mai multe filmuleţe care anunţau campania, însoţite de mesaje precum "Ştim noi oare ce înseamnă o luptă adevărată?", "Lupta noastră nu e nimic pe lângă lupta lor" şi "Luptele adevărate sunt pentru viaţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici