Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare din cadrul turneului de la Montreal

Jucătoarea de tenis Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul mondial WTA, şi-a aflat, sâmbătă, posibilele adversare din cadrul turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,413,663 de dolari, acolo unde în urmă cu un an a fost eliminată în semifinale.

1823 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare din cadrul turneului de la Montreal

Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare din cadrul turneului de la Montreal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Sportiva din Constanţa va lua startul competiţiei direct din turul secund, dar va avea parte de un traseu destul de dificil. Conform tragerii la sorţi a tabloului principal, Simona Halep o va întâlni în turul doi pe învingătoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) şi o jucătoare din calificări. În runda următoare, românca de 24 de ani poate da piept cu Petra Kvitova (13 WTA).

În sferturile de finală, Simona se poate întâlni cu câştigătoarea din acest an a Grand Slam-ului de la Roland Garros, Garbine Muguruza (3 WTA). Apoi, în semifinalele de la Rogers Cup, Halep poate reedita întâlnirea din aceeaşi fază a competiţiei de la Wimbledon, când a fost învinsă de Angelique Kerber (2 WTA). Doar în finală o poate întâlni sportiva antrenată de Darren Cahill pe Serena Williams, liderul mondial.

La Montreal va participa şi Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta în runda inaugurală, împotriva jucătoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA. Turneul din Canada se va desfăşura în perioada 25 - 31 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici