Simona Halep: Sunt sută la sută din punct de vedere fizic

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat, joi, după victoria obţinută în faţa britanicei Heather Watson, în turul doi al French Open, că nu mai are probleme de sănătate, iar faptul că s-a retras din turneul de la Roma a ajutat-o să se refacă în totalitate după accidentarea suferită atunci.

1069 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Sunt sută la sută din punct de vedere fizic

Simona Halep: Sunt sută la sută din punct de vedere fizic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt foarte bine aici. Sunt sută la sută pregătită din punct de vedere fizic. De aceea m-am retras de la Roma, ca să fiu sută la sută pregătită aici. Am avut două meciuri bune şi sunt fericită că am reuşit să închei în două seturi astăzi, pentru că a fost un pic dificil. Am fost un pic nervoasă, dar am servit bine şi totul a fost în regulă. Este un pic de presiune că sunt favorită, dar vreau să stau concentrată pe fiecare meci, pentru că aici fiecare meci este foarte greu. Trebuie să joc bine meci cu meci şi apoi voi vedea cât de departe pot să ajung. Nu mă gândesc la finală", a spus Halep, la conferinţa de presă orgaziată după calificarea ei în turul trei.

La jumătatea acestei luni, Halep s-a retras de la turneul de la Roma din cauza unei probleme la muşchii abdominali, după ce s-a calificat în optimile de finală.

Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, a acces, joi, în turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai bună performanţă a româncei la turneul de la Paris.

Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră şi 19 minute, pe Heather Watson (Marea Britanie), poziţia 92 în ierarhia mondială.

În turul trei, Simona Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, de Magdalena Rybarikova (Slovacia), poziţia 34 în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici