Simona Halep, victorie facilă în primul tur de la US Open. Românca i-a administrat belgiencei Flipkens un sec 6-0, 6-2

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul mondial WTA, a câştigat, marţi, scor 6-0, 6-2, meciul disputat cu sportiva Kirsten Flipkens din Belgia, în primul tur al turneului de Mare Şlem de la US Open, dotat cu premii totale în valoare de 22,102,700 de dolari.

1501 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, victorie facilă în primul tur de la US Open. Românca i-a administrat belgiencei Flipkens un sec 6-0, 6-2

Simona Halep, victorie facilă în primul tur de la US Open. Românca i-a administrat belgiencei Flipkens un sec 6-0, 6-2

Partida a durat doar o oră şi un minut. Primul set a fost, practic, fără istoric. Simona nu i-a dat nicio şansă adversarei şi s-a impus la zero, în doar 25 de minute.

Actul doi a început la fel de dezechilibrat, Flipkens nereuşind să intre în ritmul impus de Simona. În ciuda acestui fapt, Flipkens a reuşit să câştige două game-uri în actul secund. Astfel, sportiva de 24 de ani din Constanţa a câştigat setul doi, scor 6-2, şi a obţinut calificarea în turul secund.

În runda următoare, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Lucie Safavora şi Daria Gavrilova. Pentru calificarea în turul doi, Simona va încasa un cec în valoare de 77,188 de dolari şi 70 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici