Simone Inzaghi: Jucătorii au fost fantastici. Ar fi fost nemeritat să ieşim din Europa după acel 1-0

Antrenorul echipei Lazio, Simone Inzaghi, şi-a lăudat jucătorii pentru succesul obţinut în faţa formaţiei FCSB, scor 5-1, victorie în urma căreia italienii s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Europa şi a remarcat în mod special evoluţia lui Felipe Anderson.

156 afișări
Imaginea articolului Simone Inzaghi: Jucătorii au fost fantastici. Ar fi fost nemeritat să ieşim din Europa după acel 1-0

Simone Inzaghi: Jucătorii au fost fantastici. Ar fi fost nemeritat să ieşim din Europa după acel 1-0

"Jucătorii au fost fantastici. Am făcut nişte sacrificii foarte mari anul trecut pentru a ajunge aici şi era păcat să fim eliminaţi. Să fi ieşit din Europa după acel 1-0 din tur ar fi fost nemeritat şi atunci toată munca de anul trecut ar fi fost de pomană, le-am spus şi jucătorilor", a afirmat Simone Inzaghi, în cadrul conferinţei de presă.

Tehnicianul italian l-a lăudat pe mijlocaşul brazilian Felipe Anderson, care a marcat un gol şi a dat două pase decisive: "Felipe Anderson a fost extraordinar nu numai în momentele în care am avut posesie, ci şi atunci când ne-am apărat".

Simone Inzaghi nu l-a uitat nici pe Immobile, autor al unui hat-trick: "Sunt foarte fericit pentru el! Ciro putea să mă ajungă dacă marca patru goluri într-un meci european şi ar fi fost o mândrie să se întâmple acest lucru".

Immobile, care a ajuns la 30 de goluri în acest sezon în urma triplei reuşite cu FCSB, consideră că succesul de joi seară este ca o descătuşare pentru echipa sa. "Veneam după o perioadă grea, am făcut un pas psihologic foarte important. Sunt echipe complicate Atletico şi Arsenal. Ar fi bine să jucăm cu ele mai târziu, nu acum. Vrem să ajungem cât mai departe", a spus, la rândul său, Ciro Immobile.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, pe Stadio Olimpico, scor 5-1, de echipa Lazio, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus, pe Arena Naţională, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici