Snooker: Mark Allen a reuşit cel mai mare break la European Masters, de 121 de puncte

Mark Allen a reuşit cel mai mare break al turneului, într-o sesiune de seară cu un total de două vizite la masă de peste 100 de puncte. Jucătorul nord-irlandez a făcut un break de 121 de puncte, cel mai mare de până acum al turneului de la Bucureşti, organizat la Circul Globus.

279 afișări
Imaginea articolului Snooker: Mark Allen a reuşit cel mai mare break la European Masters, de 121 de puncte

Snooker: Mark Allen a reuşit cel mai mare break la European Masters, de 121 de puncte

Sesiunea de miercuri seară le-a oferit spectatorilor prezenţi la Circul Globus din Bucureşti, la European Masters, un snooker jucat la o altă viteză şi cu o altă cursivitate. Mark Allen a pornit că din tun în faţă lui O'Sullivan, preluând conducerea la capătul unei evoluţii impresionante, care l-a urcat pe prima poziţie în clasamentul celor mai mari break-uri de la European Masters, cu o vizită de 121 puncte. Tot nord-irlandezul a avut prima şansă şi în următoarele două frame-uri, însă O'Sullivan a profitat de fiecare dată de singură ratare a nord-irlandezului, a înschis şi a preluat liderul, cu break-uri de 60 şi 64 de puncte.

Erorile au schimbat ritmul jocului patru, adjudecat la mare lupta de Allen, însă Ronnie O'Sullivan a apăsat acceleraţia şi s-a impus, 4-2.

John Higgins a fost primul jucător care a depăşit, miercuri, faza optimilor, după ce a trecut cu 4-3 de Tom Ford. Fără a arată cel mai bun snooker al sau, cvadruplul campion mondial a evitat la limita eliminarea, după ce a fost condus cu 2-1 şi 3-2 de englez, şi, cu un psihic mai puternic, s-a impus în decisiv, la capătul unui duel fragmentat, presărat cu erori, pierderi de poziţii şi multe grimase.

Tot miercuri, la European Masters, întreagă lume a snooker-ului l-a sărbătorit pe olandezul Ian Verhaas, primul arbitru din afară Regatului Unit care a arbitrat o finală de Campionat Mondial, în 2003, şi care a împlinit 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici