Sorana Cîrstea în turul doi la Australian Open, Victor Hănescu şi Adrian Ungur, eliminaţi

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, favorita numărul 27, s-a calificat în turul doi la Australian Open, primul Grand Slam al anului, în timp ce Victor Hănescu şi Adrian Ungur au fost eliminaţi în runda inaugurală, informează site-ul oficial al competiţiei.

295 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea în turul doi la Australian Open, Victor Hănescu şi Adrian Ungur, eliminaţi

Sorana Cîrstea în turul doi la Australian Open, Victor Hănescu şi Adrian Ungur, eliminaţi

Sorana Cîrstea a trecut în runda inaugurală de Coco Vandeweghe, din SUA, scor 6-4, 6-2, urmând să joace în turul doi cu sportiva cehă Kristyna Pliskova.

Pe tabloul masculin, Victor Hănescu a fost învins de japonezul Kei Nishikori, al 16-lea favorit, scor 6-7 (5/7), 6-3, 6-1, 6-3, iar Adrian Ungur a fost întrecut de rusul Evgheni Donskoy, scor 6-4, 6-4, 6-2.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici