Roland Garros 2018. Begu, VICTORIE în turul I, după ce a revenit spectaculos în decisiv şi s-a impus în trei ore şi jumătate. Cîrstea a pierdut dramatic cu Gavrilova

Irina Begu (40 WTA) a învins-o la mare luptă pe Anna Schmiedlova (Slovacia, 77 WTA), scor 6-4, 5-7, 9-7, calificându-se în turul secund la Roland Garros. Pentru Irina urmează un duel cu Shuai Zhang (China), locul 28 mondial.

1868 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2018. Begu, VICTORIE în turul I, după ce a revenit spectaculos în decisiv şi s-a impus în trei ore şi jumătate. Cîrstea a pierdut dramatic cu Gavrilova

Partida dintre Irina Begu şi Anna Schmiedlova a durat trei ore şi 21 de minute.

Begu a fost condusă cu 5-2 şi 7-6 în setul al treilea, dar a rezistat şi a reuşit să revină la conducerea partidei. Românca a servit de trei ori pentru a rămâne în meci, reuşind să îi facă faţă unei adversare exuberante. Slovaca chinuit-o teribil pe Irina, însă jucătoarea noastră a stat mult mai bine din punct de vedere fizic în momentele de final.

În schimb, Soeana Cîrstea e prima jucătoare din România învinsă în runda inaugurală, la Paris.

Sorana Cîrstea (28 de ani, 49 WTA) a fost învinsă, marţi, scor 4-6, 7-6/4, 6-3, de australianca Daria Gavrilova (25 WTA), în primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Întreruptă de ploaie când tabela afişa 6-2, 2-1 pentru sportiva din Târgovişte, partida a durat 2 ore şi 42 de minute. Pentru prezenţa pe tabloul principal, Sorana s-a ales cu un cec de 40.000 de euro şi 10 puncte WTA. Cea mai bună performanţă din carieră la Paris datează din 2009, sferturi de finală, fază în care Cîrstea a cedat partida cu australianca Samantha Stosur.

La această oră se joacă meciul Irina Begu - Anna Schmiedlova, urmând ca după ora 20:00 să se desfăşoare partida Simona Halep - Alyson Riske.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici