Sorana Cîrstea va juca împotriva japonezei Misa Eguchi în primul tur al Openului de la Seul

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 51 WTA, o va întâlni pe japoneza Misa Eguchi, poziţia 494 WTA, în primul tur al Openului de la Seul, Coreea de Sud, care debutează luni.

242 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea va juca împotriva japonezei Misa Eguchi în primul tur al Openului de la Seul

Sorana Cîrstea împotriva japonezei Misa Eguchi în primul tur al Openului de la Seul

Irina Begu, locul 54 WTA, va juca în turul inaugural cu câştigătoarea dintre Katarina Zavatska (Ucraina) şi Beatriz Maia Haddadb (Brazilia). Cele două jucătoare se vor duela în calificări. Turneul se desfăşoară pe zgură şi e dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari.

În finala din 2016 de la Seul, Monica Niculescu a cedat în faţa Larei Arrubarrena, scor 6-0, 2-6, 6-0. Cap de serie numărul unu în acest an este câştigătoarea de la Roland-Garros, Jelena Ostapenko, ocupanta poziţiei a zecea în ierarhia mondială.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici