Sorin Cârţu va prelua echipa CFR Cluj

Tehnicianul Sorin Cârţu îl va înlocui pe antrenorul italian Andrea Mandorlini la conducerea campioanei României, CFR Cluj, el urmând să pregătească echipa ardeleană încă de la meciul cu FC Basel, din Liga Campionilor, informează www.prosport.ro.

19 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu va prelua echipa CFR Cluj

Sorin Cârţu va prelua echipa CFR Cluj (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Cârţu s-a înţeles duminică seară pentru un contract pe doi ani cu formaţia campioană şi va fi prezentat oficial luni, conform www.prosport.ro

"Nu am ce să spun acum. Vorbim mai multe mâine sau poimâine", a declarat Sorin Cârţu pentru ProSport.

Vineri, după eşecul cu Rapid, finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, declarase că nu exclude posibilitatea înlocuirii antrenorului Andrea Mandorlini, ca urmare a rezultatelor din ultimele etape, însă nu se pune problema demiterii acestuia până la meciul cu FC Basel, din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici