Sorin Oprescu a vizionat Athletic Bilbao - Sporting Lisabona pe Arena Naţională

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a asistat joi seară împreună cu reprezentanţi ai FRF şi cu ambasadorul finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici, la meciul Athletic Bilbao - Sporting Lisabona, scor 3-1, din manşa retur a semifinalelor competiţiei pe Arena aţională.

239 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu a vizionat Athletic Bilbao - Sporting Lisabona pe Arena Naţională

Sorin Oprescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Toţi cei prezenţi au urmărit meciul de la tribuna oficială, pe ecranul amplasat deasupra terenului.

La pauza meciului, Sorin Oprescu a făcut o vizită la locul unde se tipăresc biletele.

Trofeul Ligii Europa a fost adus din Regie şi a fost amplasat la intrarea în stadion, unde va sta până la 29 aprilie şi va putea fi admirat şi fotografiat de public.

La finalul meciului, primarul Capitalei şi Miodrag Belodedici au arborat la stadion drapelul Spaniei, în onoarea celor două finaliste.

Ambasadorul finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici, a declarat că Athletic Bilbao este favorită la câştigarea trofeului. "După cum a jucat, Bilbao este favorită. Este o echipă care joacă foarte bine şi a produs surpriza în Liga Europa", a spus Belodedici.

Primarul Sorin Oprescu a dat asigurări că nu vor fi probleme din punct de vedere al securităţii. "Încă de la început am indicat-o pe Bilbao ca fiind favorită. Finala va fi sigur câştigată de o reprezentată a Spaniei! Nu vor fi probelme din punct de vedere al securităţii. Spanioli care vin la 9 mai în Bucureşti vor găsi un oraş european, aşa cum este şi la ei acasă şi atunci vom putea fi siguri că şi Bucureştiul a intrat în rândul capitalelor europene. Până la 9 mai vor fi făcute repetiţii «cu costume», astfel să nu existe nicio problemă", a precizat Oprescu.

Echipele Atletico Madrid şi Athletic Bilbao s-au calificat în finala Ligii Europa, care va avea loc la 9 mai, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici