Spadasina Ana Maria Popescu e oficial calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că spadasina Ana Maria Popescu e oficial calificată la JO Tokyo 2020.
  • „Îndrăzniţi să visaţi, credeţi în visul vostru şi munciţi pentru el până ajungeţi să-l împliniţi” a scris Popescu, după aflarea veştii.
176 afișări
Imaginea articolului Spadasina Ana Maria Popescu e oficial calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ana Maria Popescu a terminat prima în ierarhia mondială a armei şi s-a calificat la a 5-a sa ediţie a Jocurilor Olimpice.

Ana Maria Popescu a câştigat medalia de argint la Beijing 2008 şi cea de aur la Rio 2016. Ea a mai participat la ediţiile de la Atena 2004 şi Londra 2012.

„Bravo, Ana! Team Romania e mândră de tot ceea ce reprezinţi pentru sportul românesc! Şi la vară să îţi fie bine! Succes! ” au scris cei de la COSR pe pagina de facebook.

Imediat după aflarea veştii, spadasina română a reacţionat la rândul ei pe pagina de facebook cu o scrisoare amplă adresată fanilor ei, dar şi tuturor celor care au fost alături de ea la realizarea acestei performanţe.

„Imediat ce m-am trezit din visare după JO Rio 2016, m-am întors hotărâtă în sala de antrenament... de parcă Tokyo 2020 se întâmpla "ieri". Aşa o grabă aveam. ” dezvăluie Ana Maria Popescu un mic secret al succesului ei, povestind apoi şi greutăţile prin care a trecut anul trecut, când a fost nevoită să facă un complex program de recuperare medicală, după o accidentare la genunchi, cu puţin timp înainte de începerea sezonului.

„Tot în perioada aceea am aflat, pentru că în graba mea spre calificare mă furase peisajul şi nu ţinusem cont de astfel de detalii, şi că mă luptam din greu ca să ajung pentru a 5 a oară la Jocurile Olimpice” mai explică sportiva română.

„Ei... treaba asta mi s-a părut încă şi mai interesantă! N-aş fi crezut, n-aş fi sperat, dar iată că eram deja pe drum şi cale de întors nici că mi-aş fi dorit să găsesc.”

În finalul mesajului, Ana Maria Popescu lansează un îndemn către cei care sunt în căutarea succesului:

„Vă mulţumesc vouă pentru energia bună şi indiferent cum va arăta drumul de aici înainte pentru mine, vă rog ceva... îndrăzniţi să visaţi, credeţi în visul vostru şi munciţi pentru el până ajungeţi să-l împliniţi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici