Sportivi de milioane, cu pasiuni de lux. Ce „comori” se află în garajul lui Mayweather sau LeBron

  • Colecţia lui LeBron valorează în total 2.2 milioane de euro
  • LeBron James are o avere de 405 milioane de euro
  • Mayweather are în garaj 3 Bugatti Veyron
  • Mayweather are o avere de 425 de milioane de euro
  • Meciurile lui Mayweather au adus profituri de 2.6 miliarde de euro din pay-per-view-uri
1019 afișări
Imaginea articolului Sportivi de milioane, cu pasiuni de lux. Ce „comori” se află în garajul lui Mayweather sau LeBron

FOTO: Captură ecran YouTube

LeBron James şi-a etalat colecţia impresionantă de maşini. În garajul superstarului din NBA sunt parcate Ferrariuri, Mercedesuri, dar cel mai scump bolid este un Lamborghini Aventador Roadster personalizat în valoare de 565.000 de euro.

Nu doar LeBron ţine milioanele de euro în garaj. Colecţia lui Floyd Mayweather e şi mai impresionantă. Maşinile boxerului valorează 22 de milioane de euro. Mai mult, Mayweather are şi un avion privat de 55 de milioane de euro.

E clar de unde îi vine porecla „Money”. Mayweather e nebun după tot ce e de lux. Are 3 conace în LA, Las Vegas şi Miami, iar cel mai scump dintre ele costă 20 de milioane de euro. Aproape la fel de scump e şi unul dintre ceasurile sale. A dat 15 milioane de euro pe „The Billionaire Watch” de la Jacob & Co.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici