Sprinterul american Darvis Patton şi-a anunţat retragerea din activitate

Sprinterul american Darvis Patton, component al ştafetei de 4x100 metri, şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, după 13 ani petrecuţi la nivel înalt.

85 afișări
Imaginea articolului Sprinterul american Darvis Patton şi-a anunţat retragerea din activitate

Sprinterul american Darvis Patton şi-a anunţat retragerea din activitate

"Sunt sprinter, aşa că voi fi scurt. După 13 ani petrecuţi pe pistă a venit momentul să pun punct. Este timpul să mă retrag. Nu pot spune că ultimul meu sezon s-a desfăşurat aşa cum am vrut, dar sunt mândru de ce am realizat. Atletismul mi-a dat posibilitatea de a vedea lumea, de a întâlni oameni interesanţi în timp ce am făcut ceea ce mi-a plăcut. Mulţumesc pentru că aţi avut încredere în mine, pentru că m-aţi susţinut şi încurajat. Voi fi mereu un atlet, un component al echipei Statelor Unite şi nu voi sta departe de pistă", a scris Patton pe un site de socializare.

Darvis Patton, care va împlini în decembrie 36 de ani, este dublu campion mondial cu ştafeta americană de 4x100 metri şi medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra.

Recordul personal al atletului american în proba de 100 metri a fost de nouă secunde şi 89 de sutimi, performanţă reuşită în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici