Srecko Katanec este noul selecţioner al Sloveniei

Fostul fundaş sloven Srecko Katanec a fost numit în funcţia de selecţioner al Sloveniei, a anunţat, miercuri, NZS, pe site-ul oficial.

143 afișări
Imaginea articolului Srecko Katanec este noul selecţioner al Sloveniei

Srecko Katanec este noul selecţioner al Sloveniei (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Katanec îl înlocuiteşte pe Slavisa Stojanovic, demis la 9 decembrie, după rezultatele slabe din preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Slavisa Stojanovici, al cărui contract expira în 2013 şi care i-a succes în octombrie 2011 lui Matjaz Kek, are două victorii, două remize şi cinci înfrângeri în nouă meciuri.

La 49 de ani, Srecko Katanec a mai condus naţionala Sloveniei la Euro 2000 şi la CM-2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici