Stadion plin, cu şase ore înainte de meciul Algeria - Burkina Faso

Stadionul Mustapha Tchaker din Blida, aflat la 50 de kilometri distanţă de capitala Alger, este plin pe jumătate cu opt ore înaintea începerii partidei retur dintre Algeria şi Burkina Faso, din barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2014.

105 afișări
Imaginea articolului Stadion plin, cu şase ore înainte de meciul Algeria - Burkina Faso

Stadion pe jumătate plin, cu opt ore înainte de meciul Algeria - Burkina Faso (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Presa locală a scris că suporterii algerieni au venit la stadion la primele ore ale dimineţii pentru a-şi susţine favoriţii, care au pierdut prima manşă a barajului, la Ouagadougou, cu scorul de 3-2.

Cu opt ore înaintea începerii partidei, 20.000 de spectatori se aflau pe stadionul Mustapha Tchaker din Blida, care are o capacitate de 40.000 de locuri, iar cu şase ore înainte aceste este plin.

Algeria a mai fost prezentă la trei turnee finale ale Cupei Mondiale, în 1982, 1986 şi 2010.

Partida retur Algeria - Burkina Faso, din barajul pentru calificarea la turneul final din Brazilia, se va disputa la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici