Ştafeta României de 4x400 m a cucerit medalia de bronz în cadrul Universiadei de la Taipei

Ştafeta României de 4x400 m formată din Sanda Belgyan, Florina Camelia Gal, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor a câştigat bronzul în cadrul Universiadei de la Taipei, la ultima finală atletică din programul feminin.

118 afișări
Imaginea articolului Ştafeta României de 4x400 m a cucerit medalia de bronz în cadrul Universiadei de la Taipei

Ştafeta României de 4x400 m a cucerit medalia de bronz în cadrul Universiadei de la Taipei

Româncele au acoperit cele patru ture de stadion în 3:38,78 şi au terminat cursa pe poziţia a treia, în urma ştafetelor din Polonia (3:26,75) şi Mexic (3:33,98). A opta ştafetă, din Ucraina, a fost decalificată. Ultima zi care a programat întreceri atletice la Universiada de la Taipei a stabilit numărul final de medalii ale României la şase. Cu bronzul de la ştafetă, Bianca Răzor îşi dublează performanţa din proba individuală de 400 m şi este singura atletă tricoloră cu două medalii la această ediţie a Universiadei, ambele de bronz.

Şase medalii este palmaresul final al delegaţiei de atletsim a României la Universiadă: Alina Rotaru (aur la săritura în lungime), Nicolae Alexandru Soare (argint la proba de 10.000 de metri), Alin Firfirică (argint la aruncarea discului), Andrei Gag (bronz la aruncarea greutăţii), Bianca Răzor (bronz în proba de 400 de metri) şi cea obţinută de echipa de ştafetă.

Două zile de întreceri mai programează Universiada de la Taipei. 10 medalii are în prezent România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici