STEAUA-ASTRA, Supercupa României - Gâlcă: M-aş bucura să debutez la Steaua câştigând un trofeu

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-ar bucura să debuteze la formaţia "roş-albastră" câştigând Supercupa României, meci care va avea loc pe Arena Naţională, împotriva echipei Astra Giurgiu.

375 afișări
Imaginea articolului STEAUA-ASTRA, Supercupa României - Gâlcă: M-aş bucura să debutez la Steaua câştigând un trofeu

Constantin Galca (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

"Sper ca acest meci să aducă mulţi suporteri la stadion şi să avem parte de spectacol. Sper ca fotbaliştii mei să joace foarte bine şi în urma acestui joc să vină şi victoria. E important să începem cu bine acest sezon, deşi acum pun accent mai mult pe joc. Vreau un joc bun al echipei. Jucătorii vor da totul, au acea voinţă de a se gândi la mai mult. În ceea ce mă priveşte m-aş bucura să debutez câştigând un trofeu. Dar mă interesează mai mult jocul echipei. Jucătorii sunt foarte motivaţi să aducă un nou trofeu pentru Steaua. Astra a demonstrat că este o echipă bună, va fi un meci greu pentru noi", a spus Gâlcă.

Tehnicianul stelist a afirmat că în orice moment Steaua poate transfera jucători. "Deocamdată acesta este lotul, dar în orice moment poate veni un jucător la Steaua, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Despre Hamza s-a vorbit, dar din câte ştiu are oferte din Qatar şi e greu de spus dacă poate veni", a precizat Gâlcă.

Mijlocaşul Cristian Tănase consideră că o victorie în Supercupa României poate ajuta moralul echipei: "Îmi doresc să câştigăm pentru un moral mai bun în următoarele partide. Nu ne gândim la o revanşă. Astra este o echipă bună, am simţit asta în finala Cupei României. Dacă vom câştiga e un trofeu în plus şi ne vom bucura pentru el. Atmosfera în lot este bună, suntem optimişti că putem lua titlul şi că putem intra în grupele Ligii Campionilor".

Constantin Gâlcă şi Cristian Tănase au declarat că vor ţine cu Argentina în finala Cupei Mondiale, jucătorul precizând că favorita sa în turneul final a fost Brazilia.

Steaua Bucureşti efectuează în acest moment antrenamentul oficial pe Arena Naţională din Capitală.

Supercupa României-Timişoreana, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu, va avea loc, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici