Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care a jucat timp de 41 de minute în inferioritate numerică.

1990 afișări
Imaginea articolului Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, în Liga I

Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost înscrise de Nikolici '33 şi Pintilii '72, '88 (penalti).

1-0: Nikolici primeşte o pasă la limita ofsaidului şi înscrie cu un şut plasat de la 12 metri;

2-0: Latovlevici lasă o minge în spate pentru Pintilii, care înscrie de la 14 metri;

3-0: Centralul Istvan Kovacs acordă penalti pentru Steaua după un henţ al lui Florin Dan la o lovitură liberă executată de Adi Popa, imediat după eliminarea lui Pleşca. Lovitura de la 11 metri este executată de Pintilii, cu un şut în dreapta lui Negru, acesta ghicind colţul.

În minutul 44, Steaua a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat Tănase pentru un fault la Bawab. În minutul 85, a fost eliminat şi un jucător de la Gaz Metan, portarul Pleşca, pentru un henţ în afara careului. Deoarece tehnicianul Gheorghe Mulţescu efectuase toate schimbările, în poartă a intrat Valentin Negru.

Steaua: Tătăruşanu - Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu - Adi Popa, Tănase, Chipciu (Prepeliţă '77) - Rusescu (Tatu '66), Nikolici (Pintilii '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - C. Frăsinescu (Fl. Dan '70), Muth, Markovici, Buzean - Breeveld (Negru '79), Tahar (Drăghici '46) - Llullaku, Eric, C. Petre - Bawab. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Pintilii '89 / Frăsinescu '14, Eric '22, Buzean '55, Drăghici '82, Fl. Dan '87

Cartonaşe roşii: Tănase '44 / Pleşca '85

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Miclos Istvan Nagy, Adrian Ghinguleac (asistenţi) - George Cătălin Găman (rezervă)

Observatori: Dan Berbecaru, Claudiu Popa.

La meci au asistat aproximativ 19.000 de spectatori.

Fanii stelişti de la Peluza Sud au afişat un banner cu mesajul: "Emeric Ienei la Steaua. Noi vrem respect"

La începutul partidei, fanii de la Peluza Sud au sărbătorit cinci ani de la înfiinţarea acestei părţi a galeriei şi au aprins mai multe troboscoape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici