Steaua nu mai dialoghează cu presa. Motivul deciziei liderului campionatului

Steaua Bucureşti a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că în urma ultimelor atacuri venite din partea presei de specialitate la adresa clubului şi a oficialilor acestuia, a decis să interzică accesul presei la acţiunile cotidiene ale echipei până la finalul actualei ediţii de campionat.

223 afișări
Imaginea articolului Steaua nu mai dialoghează cu presa. Motivul deciziei liderului campionatului

Steaua a decis să interzică accesul presei la acţiunile cotidiene ale echipei

Totuşi, Steaua anunţă că îşi va onora obligaţiile contractuale faţă de televiziunile deţinătoare de drepturi pentru Liga I, precum şi pe cele cu privire la participarea în Liga Europa (antrenament deschis presei în primele 15 minute + conferinţa de presă cu antrenorul şi un jucător în preziua meciului).

De asemenea, tehnicianul Laurenţiu Reghecampf va participa la conferinţa de presă de după meciurile de campionat, conform regulamentelor LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici