Steaua şi-a prezentat echipamentul de joc, inspirat din construcţia Burj Kalifa din Dubai

Patru dintre jucătorii Stelei au prezentat, miercuri, echipamentele Nike pentru sezonul 2011/2012, designul tricourilor de culoare roşie fiind unul modern, cu dungi asimetrice verticale albastre, model inspirat din construcţia celei mai înalte clădiri din lume, Burj Kalifa din Dubai.

764 afișări
Imaginea articolului Steaua şi-a prezentat echipamentul de joc, inspirat din construcţia Burj Kalifa din Dubai

Echipament Steaua (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

La prezentarea echipamentului au participat portarul Ciprian Tătăruşanu, fundaşul Florin Gardoş, mijlocaşul Iulian Roşu şi atacantul Raul Rusescu. Aceştia s-au declarat încântaţi de noile echipamente pentru sezonul următor, considerând că "sunt mai uşoare şi au o aerodinamică mai bună".

Şorturile la echipamentul principal sunt în două variante, roşii sau albastre, fiecare având culoarea opusă la baza lui, iar jambierele sunt tot de două feluri, roşii sau albastre.

Echipamentul de rezervă este complet galben, cu câte o dungă roşie şi una albastră la mâneci, în timp ce portarul va fi îmbrăcat în verde.

Materialul folosit pentru realizarea echipamentelor este poliester reciclat. Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic. De asemenea, echipamentul foloseşte tehnologia Dri-FIT, care ajută la reglarea temperaturii corporale a jucătorilor şi permite eliminarea transpiraţiei.

Pe partea interioară a emblemei clubului este inscripţionat motto-ul "Trup şi suflet pentru culori", preluat din imnul Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici