Ştefan Radu: Ar trebui să-mi fie ruşine pentru că am aşteptat cinci ani să marchez în Serie A

Fundaşul echipei Lazio Roma Ştefan Radu a marcat, luni, primul său gol după 120 de prezenţe în Serie A, el afirmând că ar trebui să-i fie ruşine pentru că a aşteptat cinci ani această reuşită

206 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu: Ar trebui să-mi fie ruşine pentru că am aşteptat cinci ani să marchez în Serie A

Ştefan Radu: Ar trebui să-mi fie ruşine pentru că am aşteptat cinci ani să marchez în Serie A (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Radu a înscris primul său gol în campionatul Italiei, luni seară, în meciul de pe teren propriu cu Pescara, scor 2-0, contând pentru etapa a XXVI-a din Serie A. Românul, integralist la Lazio, a înscris în minutul 29, cu un şut spectaculos de la 20 de metri. Celălalt gol a fost marcat de Lulici '35.

"Este al treilea gol pe care îl marchez în acest sezon (n.r. - el a mai înscris în Cupa Italiei şi în Liga Europa). Sper să reuşesc tripla, câştigând campionatul, Cupa Italiei şi Liga Europa. Primul obiectiv este dificil de îndeplinit, dar sper ca măcar pe celelalte două să le reuşim. Ar trebui să-mi fie ruşine pentru că am aşteptat cinci ani să marchez primul gol în Serie A", a spus Radu, informează lazialita.com, care citează Gazzetta dello Sport.

"Dedic golul tatălui meu, mamei mele şi soţiei mele însărcinate", a adăugat el.

Ştefan Radu, 26 de ani, evoluează la Lazio de la începutul anului 2008, fiind transferat de la Dinamo Bucureşti.

Lazio Roma, calificată în finala Cupei Italiei (cu Inter sau Roma) şi în optimile de finală ale Ligii Europa (cu VfB Stuttgart) ocupă locul 3 în clasamentul campionatului italian, cu 47 de puncte. Lider este Juventus Torino, cu 58 de puncte, iar pe poziţia a doua se află Napoli - 52 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici