Stelea a demisionat din funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret

Bogdan Stelea şi-a depus, miercuri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, demisia din funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret a României, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului de Comunicare, Gabriel Berceanu.

137 afișări
Imaginea articolului Stelea a demisionat din funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret

Bogdan Stelea (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

Surse din cadrul grupării FC Viitorul contactate de MEDIAFAX au afirmat că Stelea a avut, miercuri, o întâlnire cu Gheorghe Hagi în cadrul căreia fostul căpitan al echipei naţionale i-a propus preluarea conducerii tehnice a echipei din Liga I.

Anunţul de instalare în postul ocupat până acum de Bogdan Argeş Vintilă urmează să fie făcut de conducerea FC Viitorul după ce Bogdan Stelea va pune la punct termenii de reziliere a contractului cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Bogdan Stelea a fost instalat în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret la 20 august 2013, după ce Emil Săndoi şi-a reziliat pe cale amiabilă comtractul cu FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici