Stoica: E o victorie împotriva unui arbitraj pe care l-am prevăzut, cu greşeli flagrante

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a acuzat arbitrajul lui Marius Avram la meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-1 în finala Cupei României, menţionând că acesta nu a acordat penalti pentru Steaua şi nu l-a eliminat pe Moţi la un fault asupra lui Bilaşco.

310 afișări
Imaginea articolului Stoica: E o victorie împotriva unui arbitraj pe care l-am prevăzut, cu greşeli flagrante

Stoica: E o victorie împotriva unui arbitraj pe care l-am prevăzut, cu greşeli flagrante (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"S-a terminat norocul dinamoviştilor. Un jucător de la Dinamo a zis că dacă marchează va dedica golul suporterilor, a marcat, dar a greşit poarta. Fane Bărboianu este golgheterul României, că el multe goluri a marcat la viaţa lui. Este o victorie împotriva unui arbitraj pe care l-am prevăzut, cu greşeli flagrante. Am avut penalti la Dică, roşu la Moţi şi un fault inventat la golul lor egalizator. Domnul Avram a zis că m-a eliminat pentru că la regulament spune că dacă intru pe teren, trebuie să fiu eliminat, dar tot la regulament spune că dacă îi pui talpa pe fruntea unui jucător trebuie să-i dai roşu (n.r. Stoica face referire la un fault comis de Moţi asupra lui Bilaşco)", a spus Stoica.

La rândul său, preşedintele Helmuth Duckadam a declarat că Steaua avea mare nevoie de acest trofeu. "Aveam mare nevoie de trofeul acesta, deoarece a fost primul câştigat în cariera mea de preşedinte la Steaua şi mă bucur enorm că în seara asta am câştigat. Nu ştiu dacă o să bem mult în această seară, dar cu siguranţă vom petrece", a spus Duckadam.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 21-a oară în istoria sa, după ce a învins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Braşov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul act al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici