Stoica: Nikolici va fi indisponibil o lună şi jumătate, vom mai transfera un atacant

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat luni că atacantul muntenegran Stefan Nikolici va fi indisponibil pentru o lună şi jumătate după ce a fost operat la genunchi, oficialul precizând că va fi transferat încă un atacant indiferent dacă echipa se califică sau nu în grupele Ligii Campionilor.

113 afișări
Imaginea articolului Stoica: Nikolici va fi indisponibil o lună şi jumătate, vom mai transfera un atacant

Stoica: Nikolici va fi indisponibil o lună şi jumătate, vom mai transfera un atacant

"Nikolici a fost operat astăzi. Menisc. Nu a fost afectat cartilagiul, asta e foarte bine. Cam o lună şi jumătate e aut. Sigur vom aduce încă un atacant. Indiferent dacă ne calificăm sau nu în Champions League. Cu un profil diferit celor pe care îi avem. Pentru că Nikolici şi Piovaccari au acelaşi profil", a spus Stoica la DigiSport.

Steaua va juca, miercuri, de la ora 21.45, împotriva campioanei Poloniei, Legia Varşovia, în manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul este programat în 27 august, la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici