Stoican: La înregistrarea imnului, Dănciulescu şi Ţucudean au arătat că au ureche muzicală

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, i-a lăudat pe directorul general Ionel Dănciulescu şi pe atacantul George Ţucudean, pentru că au fost singurii care au arătat "un pic de ureche muzicală" la înregistrarea noului imn al echipei, compus de suporterii dinamovişti.

59 afișări
Imaginea articolului Stoican: La înregistrarea imnului, Dănciulescu şi Ţucudean au arătat că au ureche muzicală

Stoican: La înregistrarea imnului, Dănciulescu şi Ţucudean au arătat că au ureche muzicală (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"E o muncă destul de grea şi pentru cei care cântă. Mă gândeam că este foarte simplu, dar este destul de dificil, mai ales când nu ai talent în această meserie. Iar marea majoritate nu putem spune că suntem talentaţi la muzică. Dacă stau să analizez situaţia de acolo, parcă un pic de ureche muzicală au avut Dănciulescu şi Ţucudean. Un pic de ritm a avut şi Elton, până la urmă a ieşit bine. Imporant este că a ieşit frumos, că am încercat să punem pe tapet acest imn făcut de suporterii noştri. Nu am apucat să văd produsul finit, sunt curios şi eu cum a ieşit", a declarat Stoican, joi, într-o conferinţă de presă.

În urmă cu un an acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă declara că se va consulta cu suporterii "alb-roşii" în ceea ce priveşte crearea unui nou imn al echipei. Mai mulţi jucători ai echipei, împreună cu antrenorul Flavius Stoican, directorul general Ionel Dănciulescu, dar şi şeful departametului de scouting, Florin Bratu au înregistrat în studio noul imn creat de suporteri, urmând a fi realizat şi un videoclip al piesei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici