Stoican: Vreau să câştigăm cu Timişoara, nu contează dacă va fi doar 1-0

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte neapărat ca echipa sa să câştige partida cu ACS Poli Timişoara, chiar dacă o va face cu 1-0, aşa cum s-a întâmplat în ultimele patru partide oficiale.

50 afișări
Imaginea articolului Stoican: Vreau să câştigăm cu Timişoara, nu contează dacă va fi doar 1-0

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea ( Mediafax Foto / AFP)

"Eu vreau să câştigăm, acum că o vom face cu 1-0 sau mai mult nu contează. Şi la 1-0 eu iau partea bună a lucrurilor, mă uit la golurile pe care nu le primim noi. Mă bucur că nu primim şi sper să mergem pe aceeaşi linie în privinţa golurilor marcate. Un lucru îmbucurător este că nu primim gol, că echipele cu care jucăm nu reuşesc să-şi creeze situaţii de a marca. Timişoara are jucători cu oarecare experienţă, care îşi pot pune amprenta asupra jocului, pe Bălace, Szekely sau Ovidiu Petre, care am înţeles că are ceva probleme medicale, nu ştiu dacă va juca. Sunt convins că va fi greu, dar cu determinare şi dacă punem presiune sunt convins că vom reuşi să ne impunem", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist consideră că având în vedere absenţele din echipa sa, partida cu ACS Poli Timişoara va fi dificilă: "Va fi greu pentru că avem absenţe. Se va simţi lipsa lui Matei în aceste ultime două partide, Lazăr este suspendat, în plus vor lipsi şi Durimel şi Elton. Ultimul a trebuit să plece în Brazilia. Avem însă soluţii, o să vedeţi că jucătorii care vor intra pe teren vor avea determinare şi vor fi aplaudaţi. Sunt dornici, abia aşteaptă să intre. Sunt jucători tineri, în care eu cred, care vor da totul. Mă refer la un Darius Buia, Şerban sau Filip".

Partida Dinamo - ACS Poli Timişoara, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici