Stoichiţă: Merg în Bulgaria să discut cu Iovov

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, că va merge la sfârşitul săptămânii în Bulgaria pentru a încerca să-l convingă pe atacantul bulgar Hristo Iovov să accepte un transfer la Steaua, iar oficialii Basarab Panduru şi Valeriu Argăseală negociază cu alţi jucători.

12 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Merg în Bulgaria să discut cu Iovov

Stoichiţă: Merg în Bulgaria să discut cu Iovov, Panduru (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nici acum nu sunt liniştit. Sper ca până săptămâna viitoare să terminăm. Voi merge sâmbătă sau duminică în Bulgaria pentru Iovov. El este o soluţie în cazul plecării lui Dayro.

Panduru şi Argăseală se ocupă şi ei de alţi jucători. Sper să mai aducem doi sau trei jucători. Trebuie să întărim echipa valoric, nu numeric", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a precizat că jucătorul Dayro Moreno, care nu a fost prezent la reunire, i-a comunicat că îşi doreşte un transfer în Columbia. Tehnicianul i-a transmis atacantului că nu-i va accepta absenţa de la pregătiri dacă nu se va perfecta mutarea. "Dayro a discutat cu conducerea termenii unei despărţiri. Dacă nu s-ar înţelege cluburile şi Dayro nu s-ar întoarce acum, ci mai târziu, s-ar crea un precedent. El a spus că nu se simte bine în România. Am mari dubii în privinţa felului în care el gândeşte fotbalul. Nu se poate să te răzgândeşti tot timpul", a menţionat el.

Antrenorul stelist a afirmat că transferul fundaşului Edwin Ouon de la AEL Limassol depinde de puterea de convingere a jucătorului asupra conducerii clubului cipriot. "Eu am vorbit cu Ouon. Acum a devenit problema lui. Cluburile nu s-au înţeles privind suma de transfer. Şi mie mi se pare exagerat un milion de euro. Steaua cumpără pe cineva din Cipru, zic asta fără să se înţeleagă că nu respect fotbalul cipriot. El trebuie să spună foarte clar ce-şi doreşte. Este problema lui acum, trebuie să fie maleabil. Trebuie să se gândească că e vorba şi de Steaua, unul dintre cele mai galonate cluburi din Europa de Est", a explicat Stoichiţă.

Tehnicianul i-a comunicat fundaşului Sorin Ghionea că mai are nevoie de el la echipă, dar va accepta transferul acestuia în cazul unei propuneri avantajoase. "Cu Sorin (n.r. - fundaşul Sorin Ghionea) este o situaţie asemănătoare cu cea a lui Rada. Eu i-am spus că am nevoie de el. Însă, dacă Sorin va pleca, ne mai trebuie încă un fundaş central. Nu cred că vor mai pleca jucători de la Steaua, vor mai veni", a anunţat el.

Mihai Stoichiţă nu a negat interesul său pentru fraţii Artiom şi Arman Karamyan, dar a precizat că sunt alte probleme privind transferul celor doi la Steaua. "Mi-i doresc pe fraţii Karamyan, dar ştim cu toţii care sunt problemele", a afirmat Stoichiţă.

El a precizat că fundaşul stânga de la echipa a doua a Stelei, Lucian Filip, ar putea fi unul dintre jucătorii care vor pleca în cantonament cu prima echipă. "Voi avea o discuţie cu Ţiţi (n.r. - Dumitru Dumitriu) privind jucătorii pe care să-i cooptăm de la formaţia a doua la prima echipă pentru cantonament. Filip a fost o prezenţă constantă în lotul echipei mari. Dar el este încă un copilaş în fotbal şi noi mai trebuie încă să lucrăm cu el", a spus antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici