Argăseală: Sunt discuţii cu Ouon şi Iovov, sper să finalizăm azi

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că negociază transferurile jucătorilor Edwin Ouon şi Hristo Iovov pe care speră să le finalizeze până la sfârşitul zilei.

10 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Sunt discuţii cu Ouon şi Iovov, sper să finalizăm azi

Argăseală: Sunt discuţii cu Ouon şi Iovov, sper să finalizăm azi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Au fost discuţii cu Ouon dar nu s-au finalizat. Nu s-au finalizat nici discuţiile cu Iovov, dar sunt şi cu el. Eu aş vrea să am azi răspunsul final de la Iovov, să pot să termin mai repede. Spre deosebire de Bibişkov, cu Iovov a lucrat Mihai Stoichiţă şi îl cunoaşte. Are CV-ul lui aşa că poate să-l transfere în cunoştinţă de cauză", a spus Valeriu Argăseală.

Argăseală a precizat că fundaşul central al echipei Steaua, Sorin Ghionea, se va transfera la o altă echipă dacă oferta va fi bună pentru el şi pentru club dar din discuţiile avute cu el acesta nu doreşte o mutare la FC Vaslui. "Ghionea nu pleacă la Vaslui. Eu ştiu că el nu vrea să plece la Vaslui, aşa am discutat ieri cu el. Dacă Ghionea găseşte un transfer avantajos în primul rând pentru el şi după aia, un transfer avantajos şi pentru club, cu siguranţă va pleca, dacă îşi doreşte asta", a mai spus Argăseală.

Preşedintele FC Steaua a menţionat că nu au existat tratative cu clubul columbian Once Caldas privind transferul lui Dayro Moreno dar că jucătorul poate să plece dacă oferta va fi convenabilă pentru gruparea "roş-albastră". "Dayro Moreno sper să se întoarcă la Steaua dacă nu-şi găseşte echipă. El are intenţia să rămână şi să-şi găsească echipă. Dacă nu îşi găseşte echipă o să se întoarcă cu siguranţă, sper. Cei de la Once Caldas trebuie să ne contacteze şi pe noi. Preţul de transfer al lui Dayro Moreno se stabileşte prin negociere. De obicei, toate preţurile se stabilesc prin negociere. Se porneşte de la maxim, adică două milioane. Mi-e greu să cred că se va întoarce cu două luni întârziere, ca data trecută, după lecţia pe care a avut-o în vară", a explicat el.

Argăseală a confirmat că fundaşul bulgar Jelev a fost transferat la Steaua de la Oţelul Galaţi în schimbul coproprietăţii mijlocaşului Răzvan Ochiroşii, urmând ca în perioada următoare să fie parafate actele. "Cu Jelev am discutat, azi am discutat şi cu Marius Stan. Lucrurile sunt clare, rămâne doar să schimbăm documentele. Jelev nu ne costă nimic. Ne costă un jucător de perspectivă şi luăm un jucător consacrat", a afirmat Argăseală.

Oficialul stelist a negat că Steaua ar fi interesată de jucătorii armeni ai FC Timişoara Artiom şi Arman Karamyan. "Nu există tratative cu fraţii Karamyan şi nici nu o să existe", a concluzionat Valeriu Argăseală.

Hrito Iovov, 32 de ani, este un atacant, internaţional bulgar, legitimat în prezent la formaţia Levski Sofia. el a mai evoluat la formaţiile: Munchen 1860, Lokomotiv Sofia, Litex Loveci, FC Liaoning, Aris Limassol şi Apollon Limassol.

Edwin Ouon, 29 de ani, este un fundaş central, internaţional rwandez, legitimat în prezent la formaţia din Cipru AEL Limassol. El a mai evoluat pentru formaţiile: Royal Antwerp, Oostende, Germinal Beerschot, CF Mazarron CF şi Aris Limassol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici