Straton, amendat de club pentru comportamentul de la sfârşitul partidei cu Steaua

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, joi, că jucătorul Bogdan Straton a fost amendat de Consiliul Director al clubului cu suma de 750 de lei şi a primit un ultim avertisment pentru comportamentul de la finalul partidei cu Steaua, când a înjurat mai mulţi suporteri.

159 afișări
Imaginea articolului Straton, amendat de club pentru comportamentul de la sfârşitul partidei cu Steaua

Straton, amendat de club pentru comportamentul de la sfârşitul partidei cu Steaua (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

"Straton a fost amendat pentru comportamentul de la sfârşitul partidei cu Steaua. Consiliul Director a hotărât să-i dea o amendă de 750 de lei şi un ultim avertisment jucătorului. Vreau să le cer scuze personal şi în numele clubului suporterilor pentru acest incident şi să-i asigur că astfel de comportamente, pe care nu le tolerăm, nu vor mai avea loc", a spus, într-o conferinţă de presă, Florin Prunea, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Prezent în cadrul conferinţei de presă, Bogdan Straton a explicat a reacţionat în acest fel după ce a fost înjurat la rândul său de fani la finalul partidei cu Steaua: "Nu mi se pare normal ca fanii să strige demisia şi să mă înjure. Recunosc că mi-am pierdut şi eu cumpătul şi nu trebuia să reacţionez aşa. Dar trebuie să fim şi noi înţeleşi că este o presiune foarte mare pe noi după ultimele rezultate. Vreau să le cer public scuze suporterilor pentru gestul meu şi să le spun că regret comportamentul avut la sfârşitul meciului cu Steaua".

Formaţia Steaua a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici