Şumudică, despre transferul lui Keşeru în Qatar: Unde îşi lua el banii ăştia în Europa?!

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Claudiu Keşeru a preferat să se transfere de la Steaua în Qatar la Al Gharafa, deoarece nicio echipă din Europa nu i-ar fi oferit aceeaşi sumă de bani.

124 afișări
Imaginea articolului Şumudică, despre transferul lui Keşeru în Qatar: Unde îşi lua el banii ăştia în Europa?!

Şumudică, despre transferul lui Keşeru în Qatar: Unde îşi lua el banii ăştia în Europa?! (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu e uşor să lucrezi cu arabii, nu mai sunt nici ei «guţumani» să arunce cu banii cum o făceau înainte. Te eliberează greu de acolo, te strânge cu uşa până renunţi la bani, tot felul de tertipuri. Nu mai dai drumul la chiuvetă şi iese petrolul. E greu cu ei. Am înţeles că ia două milioane pe an. Nu mai avem noţiunea banului, suntem nebuni, ce naiba?! Unde îşi lua el banii ăştia în Europa? Ce să faci, să stai să iei la Steaua 300.000 sau să iei două milioane la Al Gharafa?", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a afirmat că Steaua are cel mai bun lot din România şi de aceea va câştiga titlul şi în acest sezon. "Steaua e cea mai cunoscută echipă în afară şi în ţările arabe, el este golgheterul campionatului. E normal să vândă. Steaua vinde, e echipa care vinde datorită parcursului pe care îl au, datorită suporterilor care vin acasă să îi vadă, au fond de salarii foarte bun şi au adunat ce e mai bun în ţară. De aceea au luat campionatul doi ani la rând, dar şi acum cu siguranţă îl vor lua, pentru că au cei mai buni jucători", a completat Şumudică.

Tehnicianul Concordiei Chiajna a menţionat că întrecerea internă din Qatar este mai slabă valoric decât Liga I. "Campionatul de acolo e mai slab decât Liga I datorită jucătorilor autohtoni, care nu se ridică la nivelul străinilor care vin şi atunci există o discrepanţă foarte mare", a adăugat Şumudică.

Atacantul echipei Steaua Claudiu Keşeru a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Al Gharafa. Keşeru a sosit, marţi, în Qatar după ce cluburile ajunseseră la un acord privind transferul lui. El a negociat termenii înţelegerii sale şi a trecut vizita medicală.

Al Gharafa, antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, după 17 etape disputate în prima ligă din Qatar. Lider este Al Sadd, cu 40 de puncte.

Claudiu Keşeru, 28 de ani, a semnat, în ianuarie 2014, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia. Golgheterul Ligii I, cu 12 reuşite la finalul turului, a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici